• pari ruokalusikalllista hampunsiemeniä
  • öljyä
  • 1 rkl sinapinsiemeniä
  • 1 rkl korianterinsiemeniä
  • 1 rkl kurkumaa
  • 1 tl kardemummaa
  • 4 neilikkaa
  • chiliä maun mukaan
  • ripaus suolaa
  • 1 pkt tofua isohkoina kuutioina (käytin sitä pahvitetrassa olevaa Blue Dragonia)
  • pussi pakastettua nokkosta (tai pinaattia)
  • purkki kookoskermaa

 

Hienonna mausteita hiukan huhmaressa. Paahda hampunsiemeniä kuumalla, kuivalla pannulla, kunnes ne alkavat tuoksua. (Ravistele pannua ahkerasti, etteivät pala.) Käännä levyä pienemmälle ja lisää loraus öljyä sekä mausteet. Hetken päästä lisää tofukuutiot ja paistele niitä tovi. Heitä sekaan nokkonen ja kookoskerma (ja tarvittaessa tilkka vettä). Anna hautua vielä muutama minuutti. Syö.